SLIMPLUS TESTEN

SLIMPLUS+ 

AFSLANK KUUR

SlimPlus+ is een effectieve afslankkuur van 25 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die tijdens het afvallen lekker willen eten.  Gemiddeld kun je 17% van je lichaamsgewicht afvallen met SlimPlus+ Wil jij SlimPlus testen? Op dit moment zoeken we 250 testpersonen. Interesse? Meld je dan hieronder aan.

Omdat je als testpersoon persoonlijke coaching krijgt is het niet mogelijk om alle testpersonen tegelijk te laten starten 

pakketten

79

Het aantal testpakketten is beperkt. Wil je SlimPlus+ testen? Meld je dan nu aan.

De inschrijving stopt over:

01
Dagen
02
Uren
21
Minuten
28
Seconden

De SlimPlus Testactie is op dit moment  ACTIEF

Gebruik de kortingscode 10KORTING voor 10% extra korting

Online Onder Begeleiding Afvallen

  1. Tijdens de afslankfase krijgt het lichaam veel afvalstoffen te verwerken. SlimClean Body is 100% natuurlijk en ondersteunt deze afvalstoffen te verwijderen en helpt het lichaam te ontgiften.
  2. Aminozuren spelen ondermeer een essentiële rol bij o.a. spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten. SlimLean Body is een aminozuren supplement van hoogwaardige kwaliteit.
  3. Afvallen is topsport, uw lichaam heeft tijdens het afslankproces de juiste vitaminen en mineralen nodig om niet vermoeid te raken. SLimVital Body bevat  hoogwaardige vitaminen en mineralen.Gebruik de kortingscode 10KORTING en profiteer van 10% extra korting


Alle testpersonen ontvangen het  SlimPlus testpakket  gegarandeerd kosteloos toegestuurd. De test is eenmalig en er volgen geen ongewenste vervolgzendingen. Je gegevens worden nooit zonder toestemming gedeeld.