De SlimPlus Ervaring van Paddy

Ruim 2 weken ben ik nu bezig met SlimPlus. De eerste dagen vond ik wat moeilijk. Ik moest wennen aan de hoeveelheden en het ritme. Ook de pillen slikken ging niet als vanzelf.

Maar na 3 dagen ging dat al beter. En ik merkte ook dat het ritme me snel goed deed. De hoeveelheden vond ik nog wat moeilijk. Na 1 week was ik 3 cm kwijt en inmiddels na 2 weken ben ik 1 kilo en 3 cm in totaal kwijt. Ik voel me fit en lekker. Ook het ritme ben ik al gewend en dat doet me heel goed. Aan de hoeveelheden ben ik ook inmiddels gewend en ik ook het afwisselen van groenten, vlees en vis gaat me nu goed af.

Ik mis de koolhydraten totaal niet en ook 2 liter water met afwisselend gember en citroen is heerlijk. Ook drink ik nu meer thee dan koffie. Dat laatste mis ik ook niet meer zo erg als in het begin.

Als ik soms in de avond nog honger heb, eet ik een appel. En ook een ei tussendoor dagelijks vult prima.  ’s Avonds zet ik mijn eten klaar voor de volgende dag wat prima gaat met dit dieet.

Ik heb nu nog 10 dagen te gaan en kijk uit naar het eindresultaat.

Share:

Geef een reactie